fbpx

Woonstijl Modern

 In Happy at Home, Wooninspiratie

Woonstijl Modern

Laat met je interieur zien wie je bent. Kies een stijl die past bij jouw persoonlijkheid en zet deze om naar een interieur dat klopt. Een woonstijl is persoonlijk en vormt de basis van je interieur. Maar door alle woonstijlen die er zijn kan het nogal een uitdaging zijn die van jou te kiezen en toe te passen. Daarom lichten wij er een paar uit. Vandaag “Woonstijl Modern

ruim opgezet, strakke lijnen en functioneel design

De woonstijl modern is in de basis simpel, strak en ruim van opzet en herkenbaar aan strakke lijnen en functioneel design. Het heeft een luxe uitstraling en je kan direct zien dat er over alle elementen goed is nagedacht. Een modern interieur ademt de sfeer van een grote loft middenin het centrum van de stad. Je vindt er meerdere grote meubels zoals een strakke hoekbank, een groot tv-meubel en salontafel. De decoratie is minimaal, waardoor het geheel simplistisch en ruimtelijk oogt. (Hoog)glans lak, RVS, leer, gladde houtsoorten en glas zijn veelvoorkomende materialen in moderne interieurs. Vakmanschap, comfort en kwaliteit komen samen tot een mooi uitgebalanceerd geheel.

Kleur en accessoires

De accessoires voor een moderne woonstijl hebben een chique uitstraling en Less is More. Willen we in een romantisch interieur nog wel eens decoratie groeperen, bij een moderne inrichting staan opvallende decoratie stukken los en eisen de aandacht op. Ze mogen kleurrijk zijn of heerlijk abstract.

De basiskleuren zijn vaak wit en zwart, maar ook grijs en bruin doen het goed in een strak interieur. Voor de balans zien we vaak een felle accentkleur terug, bijvoorbeeld in een stoel of kleurrijk schilderij.

Woonstijl Modern

Een moderne woonkamer wordt doorgaans gekenmerkt door het gebruik van grote opvallende meubelen met strakke lijnen. Kleuren, materialen en vormen zijn tot in detail op elkaar afgestemd. De lichte basis van deze woonstijl komen tot leven door de kleurrijke, accentuerende tinten.

Moderne meubelen kopen

In een modern interieur kies je qua bank voor een exemplaar met vaste kussens in een strakke stof, bewerkt leer of een combinatie met microvezel. Een fijne bijkomstigheid van dit materiaal is dat het  heel makkelijk schoon is te maken/houden. We zijn bij Happy Home niet heel modern ingesteld maar onze banken in de juiste opstelling en bekleding passen perfect. Maar ook het complete woonkamer Madeira is heel modern vormgegeven, en misstaat niet in een moderne inrichting.

Woonstijl Modern

Je interieur laat zien wie je bent. Als je het lastig vindt om een stijl te kiezen die bij jouw persoonlijkheid past of om jouw stijl om te zetten naar een interieur dat klopt vraag dan onze woonadviseurs om hulp. Wij helpen je graag om ook van jouw huis een Happy Home te maken.

Aanbevolen berichten

Laat een reactie achter

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Woonstijl Landelijk