fbpx

Woonstijl Modern

 In Happy at Home, Wooninspiratie

Moderne woonstijl: Creëer een stijlvol interieur dat bij je past

Laat met je interieur zien wie je bent. Kies een woonstijl die past bij jouw persoonlijkheid en vertaal dit naar een interieur dat perfect bij je past. Met zoveel woonstijlen om uit te kiezen, kan het echter lastig zijn om de juiste stijl te selecteren en toe te passen. In dit artikel willen we je informeren over de moderne woonstijl en je laten zien hoe je deze kunt creëren zodat je interieur perfect aansluit bij de moderne levensstijl die je nastreeft.

Kenmerken van de woonstijl modern

De moderne woonstijl kenmerkt zich door eenvoud, strakke lijnen en ruimtelijkheid. Het heeft een luxueuze uitstraling en laat direct zien dat er aandacht is besteed aan elk element. Denk aan een ruim opgezet interieur, strakke lijnen en functioneel design. Een modern interieur ademt de sfeer van een grote loft middenin het stadscentrum. Materialen zoals (hoog)glans lak, roestvrij staal, leer, gladde houtsoorten en glas zijn veelvoorkomend in moderne interieurs. Vakmanschap, comfort en kwaliteit komen samen tot een mooi uitgebalanceerd geheel.

Kleur en accessoires in een moderne woonstijl

Bij een moderne woonstijl geldt de regel “Less is More”. De accessoires hebben een chique uitstraling en zijn opvallend aanwezig. Ze mogen kleurrijk zijn of een abstracte vorm hebben. De basiskleuren in een modern interieur zijn vaak wit, zwart, grijs en bruin. Om balans en levendigheid toe te voegen, wordt vaak een felle accentkleur gebruikt, bijvoorbeeld in een stoel of kleurrijk schilderij.

Moderne meubelen kiezen

Een moderne woonkamer wordt gekenmerkt door grote meubelen met strakke lijnen. Het is belangrijk dat kleuren, materialen en vormen tot in detail op elkaar zijn afgestemd. Bij het kiezen van meubelen voor een moderne woonstijl is functionaliteit een belangrijk aspect. Ga voor meubels die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook praktisch en bruikbaar. Kies bijvoorbeeld voor een bank met vaste kussens in een strakke stof, bewerkt leer of een combinatie met microvezel. Deze materialen zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Moderne meubelen bij Happy Home

We zijn bij Happy Home niet heel modern ingesteld maar onze banken in de juiste opstelling en bekleding passen perfect binnen een moderne inrichting. Maar ook sommige van onze industriële meubelen zullen niet misstaan in een modern interieur.

Creëer jouw eigen moderne woonstijl

Met deze informatie kun je aan de slag om jouw eigen moderne woonstijl te creëren. Onthoud dat een modern interieur draait om eenvoud, strakke lijnen, functionaliteit en de juiste materiaalkeuze. Voeg hier persoonlijke accenten aan toe met chique accessoires en een vleugje kleur. Op die manier kun je een stijlvol en eigentijds interieur realiseren dat perfect past bij jouw moderne levensstijl.

 

Woonstijl Modern

Je interieur laat zien wie je bent. Als je het lastig vindt om een (woon)stijl te kiezen die bij jouw persoonlijkheid past of om jouw stijl om te zetten naar een interieur dat klopt vraag dan onze woonadviseurs om hulp. Wij helpen je graag om ook van jouw huis een Happy Home te maken.

Aanbevolen berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Zelf je buffetkast samenstellen