fbpx

Woonstijl Bohemian

 In Happy at Home, Interieurstyling, Wooninspiratie

Woonstijl Bohemian: Laat je persoonlijkheid stralen in je interieur

Ben je op zoek naar een woonstijl die echt bij jou past? Een stijl die je persoonlijkheid weerspiegelt en zorgt voor een harmonieus interieur? Met zoveel verschillende woonstijlen om uit te kiezen, kan het lastig zijn om de juiste te vinden en toe te passen. Daarom willen we graag de Bohemian woonstijl in de spotlight zetten.

Bohemian is een relaxte stijl met invloeden van exotische reizen en bijzondere vondsten. Elk item in je interieur heeft een verhaal te vertellen. Het mooie van de Bohemian woonstijl is dat je kleuren, patronen en stijlen moeiteloos kunt mixen. Hier hoef je niet binnen de lijntjes te kleuren.

Wat de Bohemian woonstijl kenmerkt, zijn de verschillende prints en structuren en de overvloed aan planten. Natuurlijke materialen zorgen voor een rustige basis, waardoor je kunt spelen met vormen en kleurrijke decoratie.

Kleur en accessoires spelen een belangrijke rol de Bohemian woonstijl

Denk aan een prachtig grafisch vloerkleed, rotan manden en textiel met levendige prints, franjes en kralen. Natuurlijke materialen zoals rotan, riet en hout zijn onmisbaar in zowel meubels als accessoires. Van een rotan spiegel tot een rieten tafeltje of mand, je kunt zelfs een rieten mand aan de muur hangen als decoratie. Textiel is ook overal te vinden in een Bohemian interieur, van tapijten op de vloer en wandkleden tot schapenvachtjes op stoelen en kussens op de bank.

De Bohemian woonstijl omvat etnische elementen van over de hele wereld, buitengewone vondsten van prachtige reizen, karakteristieke meubelen uit India, weelderige en knuffelbare stoffen, en een overvloed aan kussens en planten. Dit alles zorgt voor een levendig, misschien ietwat chaotisch, maar toch samenhangend geheel. Wees niet bang om gedurfde keuzes te maken en kleuren en stijlen te combineren. Zolang je binnen het interieur verbanden kunt leggen naar vergelijkbare vormen, kleuren en stijlen, zit je goed. Vertrouw op je gevoel en laat je creativiteit de vrije loop.

Meubelen Bohemian stijl

Als je op zoek bent naar Bohemian meubelen, ben je bij Happy Home aan het juiste adres. Onze collectie sluit perfect aan bij de Bohemian woonstijl, met prachtige kasten en tafels uit India, schitterende lampen uit Indonesië en kleurrijke kasten uit China.

Combineer bijvoorbeeld de model Skyfall bank met de kasten uit India voor de ultieme Bohemian look. De oude deuren die zijn gebruikt om deze kasten te maken, vullen de ruimte mooi aan en brengen je meteen in de juiste sfeer. Maak het geheel af met persoonlijke souvenirs van je bijzondere reizen en kleurrijke decoratieve items. Je interieur weerspiegelt wie je bent.

Als je het lastig vindt om een stijl te kiezen die echt bij jouw persoonlijkheid past, of om jouw stijl om te zetten naar een passend interieur, vraag dan gerust onze woonadviseurs om hulp. We staan klaar om je te helpen jouw huis om te toveren tot een Happy Home waarin jij je helemaal thuis voelt.

Woonstijl Bohemian

Je interieur laat zien wie je bent. Als je het lastig vindt om een stijl te kiezen die bij jouw persoonlijkheid past of om jouw stijl om te zetten naar een interieur dat klopt vraag dan onze woonadviseurs om hulp. Wij helpen je graag om ook van jouw een Happy Home te maken.

 

Aanbevolen berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.