fbpx

Woonstijl Bohemian

 In Happy at Home, Interieurstyling, Wooninspiratie

Woonstijl Bohemian

Laat met je interieur zien wie je bent. Kies een stijl die past bij jouw persoonlijkheid en zet deze om naar een interieur dat klopt. Een woonstijl is persoonlijk en vormt de basis van je interieur. Maar door alle woonstijlen die er zijn kan het nogal een uitdaging zijn die van jou te kiezen en toe te passen. Daarom lichten wij er een paar uit. Vandaag “Woonstijl Bohemian

relaxte stijl met invloeden van exotische reizen en bijzondere vondsten

Een uitgesproken relaxte stijl met invloeden van exotische reizen en bijzondere vondsten. Elk item in het interieur heeft een bijzonder verhaal. Wees niet bang om kleuren, patronen en stijlen te mixen want bij de woonstijl Bohemian  hoeft niet alles ‘binnen de lijntjes’ gekleurd te zijn.

De Bohemian woonstijl kenmerkt zich met name door verschillende prints en structuren en een overvloed aan planten. De natuurlijke materialen zorgen voor rust waardoor je kan spelen met vormen en kleurrijke decoratie.

Kleur en accessoires

Bij deze stijl draait het vooral om de aankleding. Denk aan een mooi grafisch vloerkleed, rotan manden en textiel met felgekleurde prints, franjes en kralen.
Natuurlijke materialen zijn een must. Vooral rotan, riet en hout staan centraal in zowel meubels als accessoires: van een rotan spiegel tot een rieten tafeltje of mand. En omdat je buiten de lijntjes mag kleuren durf ook eens een rieten mand aan de muur te hangen ter decoratie.
Textiel is overal in een Bohemian interieur terug te vinden. Van een tapijt op de grond en een wandkleed aan de muur tot een schapenvachtje over de stoel en kussens op de bank.

Woonstijl Bohemian

Etnische elementen van over de hele wereld, buitengewone vondsten van mooie reizen, karakteristieke meubelen uit India, rijke en knuffelbare stoffen, een overvloed aan kussens en planten. Alles samen maak een druk, misschien ietwat chaotisch en toch bij elkaar passend geheel.
Wees niet “bang” om bijzondere keuzes te maken en kleuren en stijlen te combineren. Zolang je binnen het interieur lijnen kan trekken naar gelijke vormen, kleuren en stijlen zit je goed. Vertrouw
op je gevoel.

Bohemian meubelen kopen

Bij Happy Home kan je goed slagen als je de Bohemian woonstijl thuis wil toepassen. Zeker omdat een groot deel van onze collectie komt uit de landen die zo mooi aansluiten bij deze stijl. Zo importeren wij de mooiste kasten en tafels uit India, de prachtigste lampen die we aanbieden komen uit Indonesië en de kleurrijke kasten uit China passen ook perfect.
Een heerlijke grote bank zoals model Skyfall past perfect in het bohemien stijltje zeker als deze is gecombineerd met de kasten uit India. De oude deuren die zijn gebruikt om deze kasten te maken vullen mooi de ruimte en brengen je in de juiste sfeer. Maak het af met persoonlijke souvenirs van bijzondere reizen en kleurrijke decoratie artikelen.

Woonstijl Bohemian

Je interieur laat zien wie je bent. Als je het lastig vindt om een stijl te kiezen die bij jouw persoonlijkheid past of om jouw stijl om te zetten naar een interieur dat klopt vraag dan onze woonadviseurs om hulp. Wij helpen je graag om ook van jouw een Happy Home te maken.

 

Aanbevolen berichten

Laat een reactie achter

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.