fbpx

Happy Home: Sinds februari 1996 is de woonwinkel Happy Home op de Boulevard Cruquius het adres voor uw sfeervolle inrichting. Door eigen import is een groot deel van onze collectie uniek en direct uit voorraad leverbaar. Onze collecties bestaan uit tijdloze woonprogramma’s, unieke exemplaren en zitmeubelen voor een zeer toegankelijke prijs.

Naast onze eigen collecties bieden wij ook onderdak aan het merk Happy@Home. Onze meubelen en materialen laten zich onderling goed combineren. Bovendien zijn de meeste meubelen in meerdere afmetingen, kleuren en varianten verkrijgbaar, zodat u altijd iets kan vinden dat past in het interieur.

Woonwinkel Happy Home team

Eigenaresse en interieurstylist Anita Notenboom helpt u graag om ook van uw huis een echt thuis te maken. Samen met haar team woonadviseurs ontvangt zij u graag in de winkel om u te informeren over de uitgebreide mogelijkheden. Het is ook mogelijk ook mogelijk om voor een persoonlijk adviestraject te kiezen. Anita gaat dan samen met u aan de slag om ook van uw huis een Happy Home te maken

Happy Home is aangesloten bij het CBW – Centrale Branchevereniging Wonen – dit betekent dat u zorgeloos en veilig kunt kopen. Dit kan in onze winkel op de Boulevard Cruquius maar natuurlijk ook online. Onze online webshop www.happy-at-home.nl wordt wekelijks bijgewerkt.

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.