fbpx

Hoe breng ik kleur in mijn industriële interieur ?

 In Wooninspiratie

Elke interieurstijl heeft zijn eigen kenmerken en een industrieel interieur kenmerkt zich door het gebruik van ruwe materialen en het stoere metaal. De meest gebruikte kleuren in een industrieel interieur zijn vaak sobere. Denk hierbij bijvoorbeeld aan taupe, grijs, bruin of zwart toch is het niet zo moeilijk als je zou denken om kleur in je industriële interieur te brengen.

Bohemian en Industrieel een goede match

De Bohemian woonstijl staat bekend om de bonte mix van kleuren en deze stijl is echt een combinatie van verschillende culturen. Marokkaanse prints op kleden en kussens gecombineerd met Turkse lampen en lantarens en heel veel kleurrijke invloeden uit India en Afrika. Woningen die volgens deze stijl zijn ingericht stralen vaak een soort vakantiegevoel uit.

De meubelen die worden gebruikt zijn gemaakt van echt hout, de muren hebben een rustige basis kleur gecombineerd met kleurrijke accessoires. Denk aan diepe en intense kleuren als donkergroen en aubergine-paars maar ook aan felle kleuren als turquoise en roze. Ook wordt er gebruik gemaakt van luxe stoffen zoals katoen en velours.

Als je de Bohemian stijl gaat combineren met industriële meubelen dan wordt het gezellig zonder dat je het stoere verliest. Kussentjes of wandkleden met opvallende kleuren en patronen, een stoere industriële boomstam tafel met daarboven een verzameling van filigrain lampen samen met een set stoere industriële eetkamer stoelen maken een sfeervol geheel. Een luxe lazy bank en daarnaast een kleurrijke poef maakt het af.  Een echte must zijn planten: zet een paar leuke cactussen, een kentia palm of een mooie monastera neer. Meer info over planten in een industrieel interieur vind je hier.

Colourful Industrial

Durf je net wat meer ? zet er dan ook een oude deuren kast uit India bij. Je kan er voor kiezen om de kleuren te halen uit de meubelen zelf. Denk hier aan gekleurde lockerkasten, de opvallende kast uit India en maak zo bijzondere combinaties met de industriële meubelen. Of kies voor onze lijn “Colourful Industrial”. Dit nieuwe industriële programma valt op door het kleurgebruik. De finish van de planken met een groen blauwe tint geeft deze collectie een eigen karakter en een warme uitstraling. Deze stoere meubelen met een eigenwijze touch staan bij ons in de showoom.  Online zijn ze natuurlijk ook te bezichtigen. Op deze wijze breng je kleur in je industriële interieur met de meubelen.

Aanbevolen berichten

Laat een reactie achter

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.