fbpx

Geen inspanning zonder ontspanning

 In Winkel, Wooninspiratie

Geen inspanning zonder ontspanning is volgens mij voor iedereen duidelijk maar passen we dit ook dagelijks toe? Het lijkt alsof iedereen altijd maar aan het rennen is naar het werk, naar de naschoolse opvang, naar de supermarkt, de sport en ga zo maar door. En éénmaal thuis is men vaak ook nog heel erg druk. Even rust nemen en stilstaan bij de gebeurtenissen van de dag schieten er vaak bij in.

Heerlijk relaxen

Daarom is het zo belangrijk om van je huis een thuis te maken en te zorgen voor een heerlijke plek om te relaxen. Een lounge bank kan daar aan bijdragen. Een zachte bank met een lig element of een extra diepe zit zorgt voor een plek waar in je je kunt nestelen om de spreekwoordelijke batterij op te laden. Even lekker helemaal niets of jezelf verliezen in een goed boek.

Op het moment dat een iets actievere zit toch ook belangrijk is voor andere momenten kan je de zithoek ook uitbreiden met een zogenaamde loveseat, een extra grote fauteuil. Deze versiert met wat extra kussens en een dekentje is de perfecte plek om even de tijd te vergeten. Op deze manier is er, ongeacht het formaat, in iedere woonkamer zo’n plek te creëren.

Bank skyfall

Mijn persoonlijke favoriet, bank Skyfall, vraagt om wat meer ruimte maar is een plaatje en past in bijna ieder interieur. De stof bepaalt de uitstraling en de keuze hier in is groot maar het meest toegepast is toch de grove ribstof. Deze heerlijke aaibare stof is er in meerdere kleuren en zorgt samen met de vormgeving van de bank voor een sfeervol geheel. Dit model hebben wij natuurlijk voor u klaar staan in de winkel op de woonboulevard Cruquius maar is ook online verkrijgbaar. Maar naast dit bijzonder mooie exemplaar hebben wij een ruime keuze aan zitmeubelen. Misschien dat deze tips jou kunnen helpen om de juiste bank te kiezen.

Deze of een soortgelijk zitmeubel helpt je om de perfecte relaxplek in huis te creëren. Vul jouw bank met extra kussens in verschillende formaten, kleuren en materialen en je hebt een sfeervol geheel. Ik zou zeggen: geniet en ONTSPAN!!

Aanbevolen berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.