fbpx

Dubbele pet

 In Uncategorized

Als u dit leest ben ik al bijna 2 weken inkopen aan het doen in het verre oosten. Gek idee om dit te schrijven als ik nog druk in de voorbereiding ben en er sneeuw dreigt op de achtergrond. Maar ik kan u nu al vertellen het is heerlijk daar !! Natuurlijk hard werken maar tussendoor zo genieten van de omgeving en de mensen

Ik loop daar altijd met een dubbele pet. Aan de ene kant inkopen doen voor de winkel zodat we straks weer de mooiste woonprogramma’s uit voorraad kunnen leveren maar aan de andere kant veel inspiratie op doen voor de beste adviezen. Want ook al wordt het niet door ons opgenomen in de collectie de kans is groot dat we het straks wel tegen gaan komen op de Nederlandse markt en dan wil ik u er natuurlijk wel over kunnen vertellen.

Eenmaal buiten het beursgebouw of voorbij het industrieterrein houd het niet op en word je verrast door de mooiste kleurencombinatie. Vind de een het heerlijk om op een marktje te struinen naar souvenirs zo haal ik mijn hart op bij de kleur explosies op de kraam met kruiden of die met de kleurrijkste stoffen. De fotocamera maakt overuren want de omgeving, de gebouwen en de natuur geven mooie plaatjes die ik later weer kan gebruiken. We bezoeken in korte tijd 3 landen wat steeds weer nieuwe beelden gaat opleveren en hopelijk een hoop inspiratie.

Als de pet af gaat neemt het vakantie gevoel de overhand en genieten we van de lokale gerechten, het mooie uitzicht en drinken we een cocktail. De beste manier om alle indrukken te verwerken en je klaar te maken voor de volgende dag. U begrijpt dat als wij elkaar straks weer ontmoeten, hier in de krant of in de winkel, ik bruis van de energie en ideeën.

Column Happy Home kruiden

Aanbevolen berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.