fbpx

De perfecte plek

 In Wonen, Wooninspiratie

Maak van je huis een thuis is een kreet die ik vaak gebruik want het is zo belangrijk om een echt thuis te hebben. Een plek om je terug te trekken als het even niet zo lekker gaat of om op te laden na een dag hard werken. Maar ook om vrije tijd door te brengen met mensen die er om doen. Maar hoe creëer je deze bijna perfecte plek ? Hier draait het om maar één ding: “wat vind jij belangrijk” ?

Bepaal wat jouw hart van het huis is. Bij de één is dat de keuken waar het hele gezin bij elkaar komt aan de grote eetkamertafel. Want de keuken is niet langer alleen de plek waar wordt gekookt, het is ook vooral een plek waar je samen kan zijn en met elkaar de dag doorneemt. Even ont stressen en met elkaar de maaltijd nuttigen.

Maar bij andere is dat de woonkamer waar je een heerlijk plek creëert om te relaxen. Een zachte bank met een lig element of een extra diepe zit zorgt voor een plek waarin je je kunt nestelen om de spreekwoordelijke batterij op te laden. Even lekker helemaal niets of jezelf verliezen in een goed boek.

Op het moment dat een iets actievere zit toch ook belangrijk is voor andere momenten kan je de zithoek ook uitbreiden met een zogenaamde loveseat, een extra grote fauteuil. Deze versiert met wat extra kussens en een dekentje is de perfecte plek om even de tijd te vergeten.

Zorg ervoor dat in jouw hart van het huis warmte heerst. Kies de kleuren en materialen waar jij gelukkig van word en je zult zien dat ze combineren. Deze plek is de basis waar vanuit je tinten laat terug komen in de andere vertrekken om zo rust te brengen in het hele huis.

Maak-van-je-huis-een-thuis

Aanbevolen berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

nieuwe meubelen kopenWerk in uitvoering