fbpx

Werk in uitvoering

 In Wonen, Wooninspiratie

Thuis werken is aantrekkelijk. Of het nu gaat om een echt kantoor, een studio of zomaar een hoekje, een optimale werkruimte helpt om te presteren. Iedereen wil graag een prettige en functionele werkplek die van alle gemakken is voorzien maar ook een persoonlijk karakter heeft. Het mooie van een thuiskantoor is dat het geheel naar de eigen wens kan worden ingericht. Volg uw eigen smaak en creativiteit.

Hoe groot of klein de ruimte ook is, u moet keuzes maken. Met een beetje planning kan een ongebruikte hoek van de woonkamer of een kast met een bureau en een stoel een compact privékantoor worden. Denk hierbij niet alleen aan het aantal vierkante meters, maar aan de visuele impact en het gebruiksgemak.

De op dit moment populaire industriële meubelen lenen zich heel goed om een functionele werkplek te mee creëren. Een kleine eettafel als bureau en de kasten om alles in op te bergen zorgt voor een goede basis. Een prettige bureaustoel en een verzameling favoriete foto’s maken de ruimte compleet. Maar ook in de landelijke stijl zijn de mogelijkheden groots.

Volgens de kleurenleer geven sterke rood- en oranjetinten energie, versterken ze de bloedstroom naar de hersenen en verhogen ze de stofwisseling. Iedereen weet dat er niets beter helpt tegen een slecht humeur of een ellendig gevoel dan een zonnige dag. De warme geel-, rood- en bruintinten doen het daarom altijd goed in een ruimte waar gewerkt moet worden.

De ideale werkplek is prettig en functioneel, zet aan tot creativiteit, helpt om lekker te kunnen werken en is een plek waar je graag bent. Ik hoop dat het u lukt deze te creëren want ik wens iedereen zo’n heerlijke plek om te kunnen presteren.

Werk-in-uitvoering

Aanbevolen berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

De perfecte plek creeren