fbpx

Even voorstellen

 In Winkel, Wooninspiratie

Anita Notenboom stelt zich voor

Welkom! Ik ben Anita Notenboom, sinds februari 1996 de trotse eigenaar van Woonwinkel Happy Home op de woonboulevard Cruquius. Met een diepgewortelde passie voor interieur en alles wat te maken heeft met wonen, verwelkom ik je graag in mijn digitale wereld vol behulpzame content. Maar natuurlijk ontmoet ik je ook graag bij ons in de winkel of bij een andere gelegenheid. Maar het werd tijd mij eens digitaal voor te stellen.

Anita Notenboom

Anita Notenboom

Blogverhalen over wonen

Mijn doel is om jou te inspireren en te begeleiden bij het creëren van een prachtig thuis of een stijlvolle bedrijfsruimte. Of je nu op zoek bent naar tips voor het inrichten van een specifieke kamer, wilt weten hoe je de laatste designtrends kunt integreren of gewoon wat algemene inspiratie nodig hebt, je bent hier aan het juiste adres.

Met mijn jarenlange ervaring en expertise in de woonbranche, deel ik graag mijn kennis en inzichten om jou te helpen jouw interieurdoelen te bereiken. Van het vinden van de perfecte meubelstukken tot het ontdekken van kleurenpaletten en het oplossen van praktische inrichtingsuitdagingen. Ik sta klaar om jou te assisteren.

Anita en haar passies

Wonen is mijn passie maar er is meer. Ik ben – ondertussen 25 jaar – getrouwd en samen met mijn man hebben we 2 prachtige katten. We zijn samen heel reislustig en bezoeken veel woon beurzen over de hele wereld. Maar vieren ook vaak vakantie op de mooiste plekken. Als hobby fotografeer ik graag. Op reis kan ik me achter de lens verliezen in mooie kleur of materiaal combinatie. Die dan weer dienen als inspiratie voor mijn adviezen. Maar ook de iets normalere vakantiekiekjes zijn fijn om te maken.

Daarnaast zet ik me, als vrijwilligster, ook in voor Stichting Bretels. Deze stichting biedt ondersteuning aan gezinnen waarin een ouder is overleden of komt te overlijden. Hier ben ik verantwoordelijk voor de activiteiten die we organiseren voor kinderen en jongeren. Ik vind het heel bijzonder om deel te mogen uitmaken van het leven van de kinderen en jongeren die ik in deze setting mag ontmoeten.

Anita fotografeert graag

Je zou denken dat er voor andere dingen geen tijd meer is maar toch lukt het me geregeld om op te tennis- of padelbaan te staan. Ik kan niet zeggen dat ik daar heel erg goed in ben maar ik heb er ontzettend veel plezier in.  En gelukkig is er ook nog tijd om door te brengen met familie en vrienden.

Woonwinkel Happy Home

De meeste tijd breng ik door in de winkel waar ik samen met mijn team woonadviseurs zorg voor een fijne omgeving om jullie te inspireren. Samen met de meiden zijn we, naast het werk in de winkel, ook altijd druk met de webshop want deze moet natuurlijk goed geoptimaliseerd worden en blijven. Woonwinkel Happy Home is een echte boetiek tussen de grote meubelzaken op de boulevard. Door eigen import en een verfrissende kijk op styling valt de winkel op door zijn unieke collecties.

Team woonadviseurs woonwinkel Happy Home

Team woonadviseurs Amber, Anita en Eva.

Op het moment dat ik niet in de winkel ben is de kans groot dat ik thuis aan het werk ben aan weer een nieuw blogverhaal. Of dat ik beurzen en/of huisshows van leveranciers bezoek om de nieuwe collectie samen te stellen. Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt of mijn werk is mijn hobby geworden. Dit is voor mij een klassiek kip en het ei verhaal. Maar één ding is zeker als je werk hebt wat je leuk vindt hoef je nooit meer te werken !

Ik nodig je uit om mijn blog te verkennen, vol met boeiende verhalen, waardevolle tips en inspirerende ideeën. Samen kunnen we jouw persoonlijke stijl tot leven brengen en een omgeving creëren waarin je je helemaal thuis voelt.

Voel je vrij om contact met me op te nemen of je aan te melden voor mijn nieuwsbrief. Dit kan via de homepage van onze webshop. Zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe content en speciale aanbiedingen.

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog. Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op je reis naar een prachtig interieur!

Aanbevolen berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Creëer jouw eigen kleurrijke industriële interieurcartel living bank