fbpx

Zitmeubelen van Cartel – Cartel banken en fauteuils ♥

 In Wonen, Wooninspiratie

Cartel banken

Als je op zoek gaat naar een nieuwe bank moet je rekening houden met een hoop dingen. Hier heb ik al veel vaker over geschreven. De maat, het materiaal en de kleur maar ook het zitcomfort zijn hele belangrijke elementen die je keuze bepalen. Maar heb je wel eens gedacht aan de levensduur? Wil je extra lang genieten van jouw bank kies dan voor Nederlands fabricaat. De banken van Cartel Living zijn hier een mooi voorbeeld van. Cartel banken steken wat mij betreft met kop en schouders boven de rest als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid.
Dit betekend niet meteen dat al het andere slecht is – absoluut niet zou ik bijna willen zeggen maar de banken van Cartel zijn echte Dutch design banken met een knipoog naar echte Italiaanse luxe. Cartel Living is een oer-Hollands familiebedrijf die door hun vooruitstrevende ontwerpen, authentieke materialen en Italiaanse flair een hele bijzonder collectie brengen.

Bank Cartel Living

Cartel Living Bank

Cartel bank

Bank Cartel

Cartel Living

Happy Home is een echte specialist als het aankomt op zitmeubelen. We onderscheiden ons door de ruimte keuze aan maten, uitvoering en natuurlijk materialen waarin deze bekleed kunnen worden. Omdat kwaliteit één van de pijlaars is waarop wij onze collectie samenstellen kunnen de modellen van Cartel Living niet ontbreken.

We verkopen de zitmeubelen van Cartel graag. Ook al zijn hun modellen iets strakker en moderner dan je in eerste instantie bij ons zou verwachten weten wij de modellen altijd naar onze Happy stijl te trekken. Warme en zachte materialen en kleuren zorgen ervoor dat ze perfect passen bij de stoere en lifestyle meubelen die wij verkopen.

Is een Cartel bank iets voor jou?

Als jij houdt van luxe en een goed zitcomfort en wil jij niet iedere keer iets anders maar wil je echt genieten van je aankoop dan is een Cartel bank of fauteuil echt iets voor jou. Door de ruime keuze qua modellen, maten, uitvoeringen is er altijd wel een model die past in jouw inrichting. De karaktervolle Cartel Living banken en fauteuils worden handgemaakt in Nederland en het comfort is duidelijk te voelen.

Het kopen van een nieuwe bank kan lastig zijn. Hoe maak je de juiste keuze. Lees voor handige tips ook dit blog.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Creëer jouw eigen kleurrijke industriële interieur