fbpx

Verhuizen of verbouwen?

 In Interieurstyling, Winkel

Ga je verhuizen of verbouwen? Misschien woon je al jaren met plezier in je huis, maar voldoet het niet meer aan je wensen. Wat is de beste keuze? Verlaat je de buurt waar je zo van houdt en ga je ergens anders wonen, of kies je ervoor om te verbouwen en zo je droomhuis te creëren? Voor als de huizenmarkt niet optimaal is en het lastig is om je woning te verkopen, kan het verbouwen van je huis een uitstekende oplossing zijn.

Verbouwen

Een succesvolle verbouwing begint met een goede voorbereiding. Heb je al een duidelijk beeld van wat je wilt bereiken, of overweeg je de hulp van een interieurstylist in te schakelen? Ik ben altijd enthousiast om aan dit soort projecten mee te werken. Bewoners blijven het huis zien zoals ze het altijd hebben gekend, en het is geweldig om hen te verrassen met nieuwe indelingen waar ze zelf misschien nog niet aan hadden gedacht. Door bijvoorbeeld de keuken op een compleet andere plek te plaatsen, ontstaan er mogelijkheden die voorheen niet voorhanden waren.

Een advies dat ik altijd aan mijn opdrachtgevers geef, is om kritisch naar alle ruimtes te kijken. Hoe worden ze momenteel gebruikt? Worden ze überhaupt wel gebruikt en door wie? In gezinnen waar iedereen in de keuken samenkomt om de dag door te nemen en te wachten op de gezamenlijke maaltijd, zal meer ruimte worden gereserveerd voor de keuken. Voor een stel dat na het werk neerploft op de bank met een bord op schoot en daarna heerlijk ontspant, komt de focus meer op de woonkamer te liggen.

verbouwen of verhuizen

Gaan we verhuizen of verbouwen ?

Verhuizen

Als verhuizen jouw keuze is, zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld aan de locatie. Verlaat je de vertrouwde buurt waar je al jaren woont, of blijf je liever in dezelfde omgeving? Denk ook aan de grootte en indeling van het nieuwe huis. Past het bij jouw behoeften en levensstijl? Bovendien zijn er financiële overwegingen, zoals de kosten van de verhuizing zelf en eventuele makelaarskosten.

Het inrichten

De uiteindelijke inrichting is als de spreekwoordelijke kers op de taart. Daarvoor nodigen we je van harte uit in onze winkel op de woonboulevard Cruquius. Onze winkel is onlangs helemaal verbouwd, passend bij dit verhaal, en we hebben “out of the box” gedacht met verrassende resultaten. Of je nu kiest voor verbouwen of verhuizen, wij kunnen je inspireren en helpen bij het realiseren van jouw droominterieur.

verhuizen of verbouwen

Wij adviseren u graag

Gaan we verhuizen of verbouwen ?

Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Verhuizen of verbouwen? Bezoek onze winkel of shop online en ontdek de mogelijkheden voor jouw nieuwe thuis!

 

Aanbevolen berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.