fbpx

Mangohout meubels

 In Winkel, Wonen, Wooninspiratie

Mangohout meubels op verschillende manieren

Meubelen van mangohout zijn hip en niet meer weg te denken uit de Nederlandse woonkamers. Met een robuuste industriële tafel of stoere mango kast geeft jij jouw interieur een puur en rauw randje. Maar er is tegenwoordig meer dan alleen de industriële meubelen waardoor het mango hout nog lang niet verdwijnt. Mangohout meubels zijn er nu ook in ander vormen en minder stoer.

Mangohout met bewerkte deuren

Mangohouten dressoir met tribal deuren wit

Mangohouten meubelen met bewerkte deuren zijn erg goed te combineren met de bestaande mango meubels en maken het beeld zachter. Minder stoer en industrieel maar veel vriendelijker. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de Tribal meubelen. Deze meubelen gemaakt van mango hout zijn te verkrijgen met witte of zwarte deuren met een Tribal design. Hieronder zie je de 3d visgraat meubelen. Wederom mango hout maar veel minder metaal en hierdoor veel warmer. Ook in deze serie heel veel keuze in modellen en maten.

Bergkast visgraat mango hout

3d visgraat bergkast mangohout

Mangohouten meubels eigenschappen

Mangohout is een unieke hardhoutsoort met een robuuste en stoere uitstraling. Mangomeubelen worden (deels) met de hand gemaakt in India en het is juist deze ambachtelijke wijze van produceren die zorgen voor de vintage look en feel. We hebben een hele duidelijke folder die inzicht geeft op onze kwaliteit en wat je kan verwachten als je bij ons een mango houten meubel besteld. Download deze folder.

Mangohout meubels met een schuifdeur

Wijnkastje mangohout met schuifdeur

Mangohouten meubelen

Mangohouten meubels

Onze collectie mango meubels met een schuifdeur zijn nog steeds industrieel maar door het minder gebruiken van het zwarte metaal zijn ze een stuk minder industrieel dan de andere mangohouten meubels. De schuifdeuren kun in het zwart maar het meubel kan ook in zijn geheel in de naturel kleur. Alle modellen en mogelijkheden zijn online terug te vinden.

Al onze mango meubels zijn te bezichtigen in onze woonwinkel op de woonboulevard Cruquius of in onze online shop.
Als er vragen zijn dan horen wij dat natuurlijk graag want we vinden het heel erg leuk je te adviseren om zo bijzondere en leuke combinatie te maken thuis.

 

 

Aanbevolen berichten

Laat een reactie achter

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Zelf je buffetkast samenstellenCreëer jouw eigen kleurrijke industriële interieur