fbpx

Bescherm je meubelen tegen vlekken

 In Winkel, Woonwinkel Happy Home

Een nieuwe zithoek is een kostbaar bezit waarvan je jarenlang wil genieten en het liefst zonder zorgen. Maar ook de eetkamerstoelen wil je vlekkeloos houden en comfortabel op kunnen blijven zitten. Bescherm je meubelen tegen vlekken, hiervoor zijn verschillende mogelijkheden zoals het uitgebreide All in house service pakket maar er zijn ook spuitbussen waar je je gestoffeerde meubelen mee kan beschermen zoals je dat ook doet met bijvoorbeeld nieuwe schoenen.

Kies wat bij jou past en bescherm je meubelen tegen vlekken. Heerlijk met het hele gezin genieten en zitten, hangen en zelfs soms ravotten op de bank moet mogelijk zijn maar ook relax eten met het onoverkomelijke knoeien moet niet voor stress zorgen.bank impregneren tegen vlekken - Bescherm je meubelen tegen vlekken

All in house service

Naast het vuil afstotend maken van je zitmeubel, dit doe je zelf of laat je doen vanuit de fabriek, biedt allinhouse ook een uitgebreide garantie. Het idee erachter is dat je echt zorgeloos kan genieten van je aankoop.

Uiteraard geniet je van de standaard CBW (centrale branchevereniging wonen) garantie op je nieuwe aankoop. Maar wil je een langere en uitgebreidere garantie op je bank, fauteuil of eetkamerstoel dan is dat mogelijk met de All in House Service. 5 jaar garantie tegen een kleine meerprijs, een volledig serviceprogramma dat verder daar waar de normale fabrieksgarantie eindigt.

Deze aanvullende garantieservice sluit je af gelijktijdig met de aankoop van je nieuwe zitmeubel. Je ontvangt na uitlevering van je nieuwe aankoop een garantiecertificaat. Het Service center van Allinhouse staat je gedurende garantieperiode met raad en daad bij en biedt professionele hulp, wanneer zich calamiteiten voordoen zoals vlekken of bij problemen met de constructie van je zitmeubel. Indien nodig sturen ze één van hun deskundige meubelservice specialisten, die het probleem bij je thuis gratis komt verhelpen. Dat is pas wonen zonder zorgen!

 

Allinhouse service - all in house garantie en service

download de all in house folder (klik op de foto)

Zelf je bank of stoel impregneren

Zonder de extra garantie maar wel met zeer goede resultaten zorgt Textile Protector. Deze spuitbus met textielbeschermer beschermt alle soorten textiel optimaal tegen ongelukken op basis van water, olie of vet. De spray maakt stoffen onzichtbaar vlek werend en waterafstotend. Eén bus textile protector is goed voor het impregneren van 2 á 3 zitplekken.

Het is belangrijk dit te doen voordat je de meubelen in gebruik neemt zodat je geen (bestaande) vlekken insluit.  Als er dan iets mis gaat, zelfs wanneer er onverhoopt een glas wijn over de stof wordt gemorst, is deze goed schoon te krijgen.

We benadrukken altijd dat het niet zo is dat na het impregneren van een meubelen deze niet meer vuil wordt maar vlekken kunnen zich niet meer goed hechten waardoor het reinigen een stuk makkelijk is geworden en je hierdoor je zitmeubel mooi schoon kan houden. Dus bescherm je meubelen tegen vlekken en ga zorgeloos genieten.

Protexx textile beschermer - Bescherm je meubelen tegen vlekken

Meer informatie over meubelonderhoud ? Bezoek onze webshop.

Recent Posts

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.