Maak van je huis een happy home

Wooninspiratie

Industriële meubelen

Ibiza meubelen

Happy at Home

Interieur advies

Verkoopstyling

Project inrichting

Kleur advies

Webshop

Onze webshop is gevuld met een groot deel van onze collecties. Online meubelen kopen: complete woonkamer, industriele meubelen, Chinese meubelen, Indiase meubelen, zitmeubelen, kasten en tafels veelal uit voorraad leverbaar en de zeer gunstige prijs-/kwaliteitverhouding zorgt ervoor dat u lang plezier heeft van uw aankoop.

Volg ons op Instagram

Volg ons op Facebook

Via Facebook houden we je op de hoogte van de nieuwste collecties, aanbiedingen en andere leuke Happy weetjes. Volg ons en mis niets . . .
Gaat het bij Instagram om de mooiste plaatjes en neemt eigenaresse en interieurstylist Anita je daar mee in en rond haar winkel, hier op Facebook wekelijks foto’s en verhalen over wat er dagelijks gebeurt en leuke acties.

Download de folder

De Happy@Home meubelen zijn niet meer weg te denken uit onze winkel. 5 x per jaar verspreiden wij onze folder vol tijdloze woonprogramma’s en zitmeubelen voor een zeer toegankelijke prijs.

Blogs

Happy New Year

Wij wensen iedereen een geweldig 2019 – dat al uw (woon) wensen uit mogen komen Om u te helpen alle woonwensen te vervullen begint vandaag onze Sale met een geweldige folder [...]

Stagiaire Bram stelt zich voor

Wie ben ik? Mijn naam is Bram Pieren geboren in Haarlem en wonend in Heemstede, Noord-Holland. Ik ben altijd al iemand geweest die hield van creativiteit ik was altijd aan het tekenen vroeger en [...]

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt