fbpx

Project inrichting

Zoals de inrichting van een huis bij de bewoner moet passen, zo moet ook een bedrijfsruimte de sfeer en het karakter van de onderneming uitstralen. Een stijlvol ingerichte winkel, kantoor of horecagelegenheid geeft de klant een welkom gevoel en de mensen die er werken een fijne werkomgeving.

Uw bedrijfsstijl

Na een uitvoerig intakegesprek, waarin we uw wensen inventariseren en een budget bepalen, gaan we voor u aan de slag. Allereerst kijken wij goed naar uw bedrijf, uw medewerkers en uw klanten om een goed beeld te krijgen van uw ‘bedrijfsstijl’. Vanzelfsprekend kijken we ook naar de functie(s) van de in te richten ruimte, en bepalen op grond daarvan welke materialen geschikt zijn. Hoe intensiever de ruimte gebruikt wordt, hoe duurzamer en slijtvaster de materialen moeten zijn.

U kunt Happy Home inschakelen voor het adviestraject, maar tevens (een deel van) de uitvoering laten coördineren. Wanneer u vakmensen zoekt kunnen wij u voorstellen aan een aantal professionals, zoals schilders, behangers en vloerenleggers.

Wat kost projectinrichting?

Bij projectinrichting gaat het om complexere opdrachten, waaraan geen ‘standaard’ prijskaartje gehangen kan worden.

In een gratis persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en ideeën. Op basis daarvan maken wij een heldere maatwerkofferte voor u op.

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.