fbpx

Ibiza meubelen

De Ibiza look voor in huis wordt steeds populairder. Ibiza is al jaren een super populair eiland en het lijkt wel alsof het er nog steeds drukker wordt maar het blijft vele inspireren. Dit zien we al een hele tijd terug in de mode: een vrolijke mix & match van kleuren en stijlen.

Ibiza style

De Ibiza style vertaald naar de inrichting is een stuk rustiger vanwege de lichte basis en de vele natuurlijke elementen. Het kleurrijke komt terug in de details. Juist die kleurrijke details geven het huis een warme en gezellige uitstraling.

Ibiza stijl meubelen

Wil je de echte Ibiza stijl in huis halen? Ga dan voor natuurlijke materialen en elementen. Een mooi voorbeeld van een opvallend element in jouw Ibiza inrichting zijn de Indiase meubelen. Kasten gemaakt van oude deuren geeft een authentieke uitstraling . Deze kasten zijn vaak kleurrijk waardoor je meteen je pallet van kleuren hebt voor de accessoires.

Maar ook zonder het gebruik van oude deuren passen Indiase meubelen goed in dit concept. De grove manier van produceren en het gebruik van kleur in allerlei gradatie maken dat ze een echte Ibiza look en feel hebben.

Ben je enthousiast geworden en wil jij een echt Ibiza-huis? Shop de Indiase meubelen online of kom langs in onze woonwinkel. Een groot deel van de collectie past heel goed in deze stijl. Laat je informeren want ook zonder uitzicht op zee kan je die heerlijke Ibiza sfeer creƫren.

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.