fbpx

Verkoopstyling

Wanneer u uw huis gaat verkopen, wilt u natuurlijk een zo breed mogelijk publiek aanspreken. De meeste potentiële kopers bepalen aan de hand van foto’s op de makelaarswebsite of zij een woning al dan niet gaan bezichtigen. Het is daarom verstandig om al vroeg in het verkooptraject een verkoopstyliste in te schakelen.

Less is more

Bij verkoopstyling draait het om het zo neutraal mogelijk presenteren van uw woning, zonder dat dat ten kosten van de sfeer gaat. Rust en eenheid zijn hierbij sleutelwoorden. Hoe neutraler het interieur, hoe beter een koper in staat is zijn of haar eigen ‘thuis’ te visualiseren. Een verkoopstyliste weet precies hoe dit effect bereikt kan worden.

Kleine investering, grote opbrengst

Verkoopstyling levert u veel op, maar hoeft niet veel te kosten. Met het opslaan van niet-gebruikte spullen en een frisse laag verf of behang en een vaas verse bloemen komt u vaak al een heel eind.

Wat kost verkoopstyling? Prijs verkoopstyling vanaf € 149,-

Inbegrepen:
– eerste huisbezoek
– stylingadvies ter plaatse
– uitgewerkt advies
– plan van aanpak

Voor alle adviestrajecten van Happy Home gelden de volgende voorwaarden:
De vermelde tarieven zijn gemiddeld. Wij hanteren een uurloon van € 60,-
In het oriënterende gesprek bespreken wij met u de juiste werkwijze en het daarbij behorende tarief.

Binnen een straal van 20 kilometer rondom Cruquius is het eerste bezoek aan huis in de genoemde prijs inbegrepen, daarna geld een reiskostenvergoeding van € 0,25 per kilometer.

Alle adviezen worden op maat gemaakt en per uur berekend

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.