fbpx

Industriële meubelen

Bij industrieel denken sommigen in eerste instantie aan koud en kil, maar niets is minder waar. Een industrieel interieur is weliswaar modern en heeft wat rauwe randjes, maar kan evengoed warm en gezellig zijn. Het hangt geheel af van welke keuzes je maakt!

Bij happy home bent u aan het juiste adres voor industriële meubelen. De meeste industriële meubelen leveren wij uit voorraad dus altijd lekker snel in huis. Omdat wij de meubelen importeren kan het een keer gebeuren dat een artikel is uitverkocht, maar dan is het altijd onderweg dus alsnog snel leverbaar.

Industrieel wonen

Industrieel wonen is nog nooit zo dichtbij geweest omdat onze Industriële meubels betaalbaar zijn en leuk zijn om mee te combineren. Een Industrieel tv-meubel of industrieel tafeltje past al heel snel bij hetgeen je al hebt. Combineer deze meubelen of die geweldige Industriële kast met stoere kussen en lampen en jouw industriële interieur is een feit.

Ga bij het volgen de industriële trend op je gevoel af. Twee grote industriële lampen boven een grove houten tafel en een paar details met ijzer geven je die touch. En hoe meer je stijl doorvoert hoe belangrijker de combinatie van materialen worden. Bij gebruik van veel ijzer en rauwe kleuren kan juist die stoffen bank weer voor warmte zorgen maar die vintage lederen bank kan juist weer de doorslag geven als er gekozen is voor subtiele details. Het mag dus allemaal, als je de ruimte maar niet te vol zet.

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.