fbpx

Eenmaal, andermaal . . .

 In Winkel, Wonen

Wanneer u uw huis gaat verkopen, wilt u natuurlijk een zo breed mogelijk publiek aanspreken. De meeste potentiële kopers bepalen aan de hand van foto’s op de makelaarswebsite of zij een woning al dan niet gaan bezichtigen. Het is daarom verstandig om al vroeg in het verkooptraject actie te ondernemen om zo uw woning zo goed mogelijk te presenteren.

Rust en eenheid zijn hierbij sleutelwoorden. Hoe neutraler het interieur, hoe beter een koper in staat is zijn of haar eigen ’thuis’ te visualiseren. Het is een kunst om dit te doen zonder dat dit ten koste gaat van de sfeer in huis. Ik vind dit altijd een leuke uitdaging want het gezin dat tot aan de verkoop nog in het huis moet wonen moet zich ook thuis blijven voelen.

Maar ook als u geen hulp inschakelt is het haalbaar om uw huis snel en goed verkoop klaar te maken. Het begint altijd met opruimen, schoonmaken en nog meer opruimen. Dit kost niets en kan het verschil betekenen tussen wel en niet verkopen. Pak weinig gebruikte spullen alvast in en sla ze eventueel op. Haal dingen weg en/of verander de indeling. En die kleine klusjes die al heel lang op uw lijstje stonden (piepende deuren, lekkende kranen enzovoorts) voer ze uit.

Het gaat namelijk om de 1e indruk die het huis maakt op zijn potentiele nieuwe bewoners. Zorg er dus ook voor dat het portaal, de voortuin, de stoep er netjes uitziet. Koop eventueel wat fleurige plantjes en een nieuwe deurmat. En weet u al in de zomer dat u uw huis in de winter gaat verkopen? Maak foto’s van de tuin, het balkon en het uitzicht op een zonnige dag want dat oogt een stuk beter.

Maak van uw thuis weer een huis en hopelijk zegt u binnenkort. . . VERKOCHT

 

Aanbevolen berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

nieuwe meubelen kopen