fbpx

Advies

U bent bij Happy Home aan het juiste adres voor woonadvies op maat. Het maakt niet uit of u alleen op zoek bent naar een nieuwe kleur op de muur om uw woning een andere sfeer te geven, of dat uw interieur een volledige make-over nodig heeft.

Adviesgesprek

Tijdens een adviesgesprek met onze interieuradviseuse Anita Notenboom kunt u al uw vragen op tafel leggen, zoals: hoe breng ik meer warmte in mijn huis? Of, voor mensen die gaan samenwonen: hoe combineren we onze verschillende smaken tot één geheel waar we allebei blij mee zijn? Op basis van uw huidige woonsituatie (bijvoorbeeld een plattegrond en/of foto’s van uw woning, of een bezoek aan huis) vertalen wij uw wensen in een concreet voorstel.

Aan de hand van schetsen, kleurstalen, materialen en een moodboard krijgt u een goed beeld van het beoogde resultaat. Vanzelfsprekend houden wij hierbij rekening met het door u aangegeven budget

Flitsadvies

Op het moment dat dit voorstel niet verder uitgewerkt hoeft te worden en u aan de hand van ons gesprek de ideeën kan gaan uitvoeren spreken we van een flitsadvies. U betaalt dan alleen de tijd.

Voor alle adviestrajecten van Happy Home gelden de volgende voorwaarden:

De vermelde tarieven zijn gemiddeld. Wij hanteren een uurloon van € 60,-
In het oriënterende gesprek bespreken wij met u de juiste werkwijze en het daarbij behorende tarief.
Binnen een straal van 20 kilometer rondom Cruquius is het eerste bezoek aan huis in de genoemde prijs inbegrepen, daarna geld een reiskostenvergoeding van € 0,25 per kilometer.

Alle adviezen worden op maat gemaakt en per uur berekend.

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.