fbpx

Kleuradvies

Kleur brengt sfeer, en legt accenten op bepaalde plekken in huis. Een muur in een warme tint kan een ‘koude’ lichtinval verzachten, of een grote ruimte knusser doen lijken. Daarnaast heeft elke kleur specifieke eigenschappen die van invloed zijn op uw stemming.

Kleur bekennen

Bent u benieuwd welk effect kleur op uw interieur kan hebben? Veel mensen vinden het moeilijk om zich daar een voorstelling van te maken. Happy Home laat het u zien aan de hand van impressies op de computer. Een foto van uw huis wordt zodanig bewerkt dat u vooraf kunt zien hoe het eindresultaat gaat worden. Bovendien krijgt u kleurstalen op extra groot formaat. Hiermee kunt u veel beter beoordelen hoe de kleur in uw interieur staat, dan wanneer u maar een klein strookje tot uw beschikking heeft.

Wat kost een kleuradvies? Prijs kleuradvies vanaf € 149,-

Inbegrepen:
– eerste huisbezoek
– kleuradvies (kleurenwaaier)
– kleurcollage
– fotobewerking (visualisatie)
– kleurstalenservice

Voor alle adviestrajecten van Happy Home gelden de volgende voorwaarden:
De vermelde tarieven zijn gemiddeld. Wij hanteren een uurloon van € 60,- In het oriënterende gesprek bespreken wij met u de juiste werkwijze en het daarbij behorende tarief.

Binnen een straal van 20 kilometer rondom Cruquius is het eerste bezoek aan huis in de genoemde prijs inbegrepen, daarna geld een reiskostenvergoeding van € 0,25 per kilometer.

Alle adviezen worden op maat gemaakt en per uur berekend

Meer wooninspiratie:

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.