fbpx

Happy At Home kijkt met een frisse blik naar uw woning. In de loop van de jaren kunnen bepaalde ruimten minder geschikt zijn geworden voor de activiteiten waarvoor u ze gebruikt. Uw gezinssamenstelling kan veranderd zijn, of u heeft er simpelweg gewoon nog nooit bij stilgestaan dat u met het omwisselen van de eet- en zitkamer ineens een veel praktischer ingedeeld huis krijgt.

Indelingsadvies-Happy-Home

Ruimte en sfeer creëren

Voor een indelingsadvies komen wij bij u thuis om te kijken hoe uw woning op dit moment ingedeeld is en welke verbeteringen daarin aangebracht kunnen worden. Hierbij kijken we onder meer naar hoe en waarvoor u de verschillende ruimten gebruikt. Staat de indeling daarvan vast, of kunnen we het wat speelser indelen om ruimte en sfeer te creëren?

De herindeling van uw woning kan zo ingrijpend worden als u zelf wilt: van het verplaatsen of omwisselen van woonfuncties tot het doorbreken van tussenwanden.

Wat kost een indelingsadvies?

Prijs indelingsadvies vanaf € 149,-

Inbegrepen:

– eerste huisbezoek

– 2 plattegronden indeling

– uitgewerkt eindadvies

Voor alle adviestrajecten van Happy Home gelden de volgende voorwaarden:

De vermelde tarieven zijn gemiddeld. Wij hanteren een uurloon van € 60,-
In het oriënterende gesprek bespreken wij met u de juiste werkwijze en het daarbij behorende tarief.
Binnen een straal van 20 kilometer rondom Cruquius is het eerste bezoek aan huis in de genoemde prijs inbegrepen, daarna geld een reiskostenvergoeding van € 0,25 per kilometer.

Alle adviezen worden op maat gemaakt en per uur berekend.

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.