fbpx

Tijd voor de tuin

 In Wonen, Woonwinkel Happy Home

Ook in de tuin gaan we een kleurrijk jaar tegemoet want naast de basiskleuren zien we ook steeds meer verleidelijke inspirerende kleuren als pastellen, blauwtonen en aqua kleuren terug in de tuinmeubelen. Zelfs fluorkleuren en signaalkleuren worden de komende zomer niet geschuwd.

Tuinmeubelen zijn er in allerlei soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar tuinmeubelen om op te ontspannen, te dineren of een dutje op te doen. Er is voor iedere wens wel een passende set te vinden.

Enorm populair zijn en blijven de comfortabele loungesets van gevlochten wicker. Dit materiaal is echt ideaal voor wie van weinig onderhoud houdt. Het enige dat je hoeft te doen is het regelmatig schoon te maken. Dat kan gemakkelijk met een sopje van lauw water en een zachte borstel, spons of doek. Gebruik eventueel wat groene zeep of een speciale wicker reiniger. Gebruik liever geen agressieve schoonmaakmiddelen, zoals allesreinigers of chloor, dit kan het wicker aantasten.

Om de woonkamer te vergroten en de tuin bij het huis te trekken is het belangrijk om de kleuren van binnen naar buiten te brengen. Laat jouw kleuren terug komen in de kussens van de tuinmeubelen en natuurlijk de potten. En herhaal deze potten weer binnen voor de huiskamerplanten.

Op de vloer in de woonkamer ligt vaak hout of steen, dit is eenvoudig door te trekken naar de tuin. Gebruik hetzelfde of soortgelijk materiaal en bedek hiermee het gedeelte van de tuin dat grenst aan het huis. Net zoals de vloer, kan ook de uitstraling van de binnenmuur worden gekopieerd naar de buitenwand. Is de muur van de woonkamer bijvoorbeeld wit? Dan kan je de buitenmuur ook wit verven. Naast dat de tuin nu meer bij het huis wordt betrokken, zal je woonkamer ook groter ogen, doordat het lijkt alsof de kamer langer doorloopt.

Ook bij Happy Home bieden we in dit zomerse seizoen een ruime keuze aan
tuinmeubelen:

tuinmeubelen

Recent Posts

Laat een reactie achter

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.