Over ons

Sinds februari 1996 is de woonwinkel Happy Home op de Woonboulevard Cruquius het adres voor uw sfeervolle inrichting. Wij bieden veelal massief houten meubelen gecombineerd met prachtig gestoffeerde zitmeubelen en bijpassende decoratie. Door eigen import zijn veel artikelen direct uit voorraad leverbaar en is ons assortiment verrassend. Een enthousiast team van woonadviseurs staan klaar om u te informeren over de uitgebreide mogelijkheden.

woonwinkel happy home  over ons 1

Naast deze website en onze online woonwinkel komt u Happy Home op het internet volop tegen. Zoals nieuwe collecties die onderweg zijn of verslagen van beurzen die wij bezoeken. Eigenaresse en interieurstylist Anita Notenboom geeft daar ook advies en tips om van u huis een echt thuis te maken.

woonwinkel happy home   over ons 2

Ook doet Happy Home mee aan social media om u, de klant, beter te leren kennen. Zo kunt u ons vinden op twitter en facebook. Vind ons leuk op facebook en blijf op de hoogte van exclusieve acties en aanbiedingen, maar ook kunt u hier uw nieuwste aankopen posten, een reactie achterlaten of facebook-vrienden kennis laten maken met de woonwinkel Happy Home.

Naast ons blog voorzien wij u ook van wooninspiratie via pinterest en zetten we geregeld mooie presentaties op youtube en slideshare. 

Graag tot ziens bij Happy Home, persoonlijk of online !