fbpx

Op weg naar gezelligheid

 In Uncategorized

Nu het ‘s avonds vroeg donker is en flink kouder brengen we veel meer tijd door in huis. Het gevoel van warmte en gezelligheid is daar onlosmakelijk mee verbonden. Met wat kleine veranderingen in huis is het heel makkelijk om het gezellig(er) te maken.

Verf is misschien wel het meest veelzijdige decoratiemiddel. Met een goedgekozen kleur kun je de hele kamer veranderen. En dan hebben we het niet alleen over de wanden. Hoe handig hij ook is een grote kast kan nogal aanwezig zijn. Door hem te schilderen in een soortgelijke tint als de muur waartegen hij staat, valt de kast optisch een beetje weg.

Veranderen is durven. Het is altijd weer spannend hoe het uitpakt, maar dat is juist de lol. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat voorbereiding overbodig is. Dit blijft belangrijk maar ook hier is veel plezier aan te beleven. Het zoeken op het internet naar ideeën of in de woonbladen maar natuurlijk ook de bezoekjes aan de woonwinkels. Laat je inspireren door alles wat je tegenkomt.

Ook zonder rigoureus de kwast op te pakken kan je resultaat boeken. Een verandering in de verlichting en/of de opstelling geven een ruimte al snel een heel ander aanzicht. En met enkele goed gekozen woondecoraties en accessoires is een metamorfose snel gerealiseerd.

Nu de kerst voor de deur staat en het “Pre-Xmas” shopping in vele winkels  is losgebarsten is het niet moeilijk om de juiste woondecoratie te vinden. Een mooie schaal gevuld met kaarsen en waxine glaasje worden een bron van gezellig licht. En andere sierkussens in de bank geeft ook direct resultaat.

Ga hier wel lekker speels mee om want interieurs die helemaal in één stijl zijn gedecoreerd, lijken vaak op showrooms. En het is juist zo gezellig om de bewoners in de inrichting te herkennen.

foto: zenza

Recent Posts

Laat een reactie achter

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.