fbpx

Onder de wol

 In Uncategorized

Laat het buiten maar waaien, sneeuwen of vriezen. Binnen is het lekker warm en knus. We hullen niet alleen onszelf maar ook ons huis in een warme wollige outfit. Want als er één ding duidelijk is in het interieur van nu, is het dat het aan textiel niet mag ontbreken.

Trend forecaster Lidewij Edelkoort voorspelde het vorig jaar al: textiel krijgt een belangrijker rol in ons leven én interieur! Deze winter komt ons verlangen naar de textuur, soepelheid en warmte van stoffen tot uiting. Het bedekt onze vloeren, muren en ons meubilair. Er is een heuse textiel invasie gaande! Metaal en kunststof mogen, maar mét kussens, een plaid of schapenvachtje over de zitting. Deze trend kreeg  eerder al de naam “Tender Textiles” en steeds vaker zie ik deze terug in de woonbladen en bij de mensen thuis. We verlangen weer naar letterlijke warmte binnenshuis. Bij de winterse woonmodetrend Tender Textile wordt het interieur daarom gekenmerkt door weelderig textiel.

Leef je dus uit met kussens, plaids, vachtjes, dekens en kleden. Een mooi vloerkleed is een must!  Heerlijk hoogpolig met natuurlijke tinten of de wollen Dots in ivoor of zand doen het goed. Maar ook gekleurde Patchwork  Kelims  in vervaagde, vintage, kleuren komen voorbij. Omdat de vloer op deze manier veel aandacht vraagt, blijft de muur wat rustiger. Een basis van camel of kiezel op de muur zorgt voor rust. Op een enkele muur wordt behang of een kleur accent toegepast. De textuur en/of print van het behang doet soms denken aan stof. Het knusse gevoel waar we naar opzoek zijn wordt ook vertaald in de ruime keuze aan stoffen voor de zitmeubelen.  Kiezel- en zandtinten met accenten in bloedrood, grapefruitoranje en mosgroen maken Tender Textiles tot een woonsfeer met een warme, natuurlijke en tikje landelijke uitstraling.

Happy Home - onder de wol

Aanbevolen berichten

Laat een reactie achter

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.