fbpx

Mode aan de muur

 In Uncategorized

Behangen is een van de makkelijkste manieren om de muur weer een nieuw uiterlijk te geven. Het is vaak betaalbaar en de keuze in dessins en materialen groot. Maar hoe kunnen we behang het beste toepassen in ons huis?

Door de enorme keuze in behang is het raadzaam om eerst eens goed naar uw interieur te kijken. Welke kleuren hebben de meubelen, wat voor materiaal en wat voor dessins zijn er (al) aanwezig. De kleuren, materialen en dessins die al aanwezig zijn in het interieur kunt u versterken door een behang te kiezen waar een of alle drie deze elementen in terugkomen.

De grootte van de kamer heeft een grote invloed op hoe een behang straks overkomt. In de winkel lijken de verschillende soorten erg op elkaar omdat de stalen allemaal even groot zijn. Gebruik bij twijfel het internet. Veel leveranciers tonen hier hun collecties en laten aan de hand van foto’s zien hoe het overkomt op een muur. Let erop dat drukke prints in een kleine kamer al snel heel druk is, terwijl hele subtiele prints in een grote ruimte nauwelijks zichtbaar zijn.

Twijfel je of een bepaald behang wel of niet op de muur past hang dan een deel van de rol met plakband op. Op deze manier kun je zien of het er ook uit komt te zien zoals gewenst en voorkom je dat je al het werk van het daadwerkelijke behangen weer opnieuw moet doen

Ik hou van behang, het geeft altijd dat beetje extra in een interieur. Leuk idee is om het behang nog terug laten komen, vul bijvoorbeeld fotolijstjes met het overgebleven behang en plaats deze her en der. Net zoals met mode kan je met behang eindeloos combineren, veel plezier van jouw mode aan de muur.

Behang als mode

Aanbevolen berichten

Laat een reactie achter

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.