fbpx

Meubelen met korting

 In Winkel

Meubelen kopen met korting, wie wordt daar nou niet vrolijk van ? Vroeger mocht er in Nederland alleen op vaste momenten een uitverkoop plaatsvinden, maar dat is al lang niet meer en hierdoor is er geregeld een opruimingsperiode. Je ziet het vooral in de mode dat er op meerdere momenten een opruiming plaatsvindt. Wintersale in december en januari, de Midseason sale voorjaar in maart en april gevolgd door de Zomersale in juni en juli en dan weer een saleperiode in september en oktober. Met meubelen zie je vaak de voor- en najaars sale, die lopen dat weer mooi synchroon met de inkoopmomenten voor de winkeliers hier in Nederland.

Dus de komst van nieuwe collecties maakt dat er ruimte gemaakt moet worden in de showroom dus moeten de showroommodellen en voorraden worden opgeruimd en gaan dus weg met korting. Logisch maar ik vind het lastig vooral omdat wij inkopen over de hele wereld en er iedere maand nieuwe meubelen binnen komen. Ruimte maken in de showroom doen we hierdoor bijna het hele jaar door. Een bank die ruimte moet maken voor nieuw of niet goed genoeg verkoopt wordt meteen afgeprijsd. Om onze klanten toch een periode te geven waar voor iedereen voordeel is te behalen pakken wij het liever 1x per jaar groots aan met onze mega meubel magazijnverkoop.

Mega Meubel Magazijnverkoop

Onze Mega Meubel Magazijnverkoop is een 4-daags evenement waar alle meubelen die we op voorraad hebben nog goedkoper worden aangeboden dan u van ons gewend bent want de kortingen kunnen oplopen tot 70%. Het magazijn, gevestigd op de Rijnlanderweg 1321 in Nieuw-Vennep, is speciaal voor deze gelegenheid ingericht om bezoekers te kunnen ontvangen. Showroommodellen, monstercollecties, overtollige voorraden, artikelen met schade zijn extreem goedkoop. Maar ook hoge kortingen op de lopende collecties.

Goedkope meubelen

Meubelen kopen met korting is altijd leuk en de keuze is groot en divers. Heel veel Industriële meubelen zoals bijvoorbeeld kasten, tafels, tv-meubelen. Alles voor een Industriële inrichting is aanwezig inclusief ruime keuze eetkamerstoelen.

Daarnaast een grote selectie Chinese meubelen. De Oosterse kasten worden al lang niet meer alleen gemaakt in alleen het traditionele rood, wit en zwart maar ook in azuur, groen, blauw en zelfs oranje.

Ook de Ibiza meubelen zijn ruim vertegenwoordigd. Indiase spijlenkasten, boekenkasten en de opvallende oude deur dressoirs passen perfect in de Ibiza style. De oude Indiase deuren vormen de basis van een nieuw gemaakte kast. Deze mooie houten grove deuren hebben karakter. Deze eenmalige kasten staan allemaal klaar om voor hele scherpe prijs bij u thuis te belanden.
Achter de schermen

Naast heel veel voordeel is het ook leuk om een kijkje te geven achter de schermen want niet veel mensen weten dat achter onze winkel op de boulevard Cruquius zo’n groot magazijn schuil gaat en dat we echt zoveel artikelen uit voorraad leveren.

WANNEER:
Donderdag 24 oktober 10:00 – 17:00
Vrijdag 25 oktober 10:00 – 20:00
Zaterdag 26 oktober 10:00 – 17:00
Zondag 27 oktober 12:00 – 17:00

WAAR:
Ons magazijn is gevestigd in Nieuw Vennep – Rijnlanderweg 1321

MEER INFO

Aanbevolen berichten

Laat een reactie achter

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.