Magazijnverkoop

 Magazijnzijnverkoop Happy Home 2018 gekraakt

  

Mega Meubel Magazijnverkoop

Ook dit jaar organiseert woonwinkel Happy Home weer haar magazijn verkoop. Een 4-daags evenement waar alle meubelen die we op voorraad hebben nog goedkoper worden aangeboden dan u van ons gewend bent want de kortingen kunnen oplopen tot 70%.  Het magazijn, gevestigd op de Rijnlanderweg 1321 in Nieuw-Vennep, is speciaal voor deze gelegenheid ingericht om bezoekers te kunnen ontvangen. Showroommodellen, monstercollecties, overtollige voorraden, artikelen met schade zijn extreem goedkoop. Maar ook hoge kortingen op de lopende collecties. 

 

Dit jaar is de magazijnverkoop op:

Donderdag 25 oktober  10:00 - 17:00

Vrijdag      26 oktober  10:00 - 20:00

Zaterdag    27 oktober  10:00 - 17:00

Zondag      28 oktober  12:00 - 17:00 

Ons magazijn is gevestigd in Nieuw Vennep - Rijnlanderweg 1321 -

 Magazijnverkoop Happy Home 2018

Wat is er allemaal te koop

We bieden een grote selectie, misschien wel de grootste collectie van Nederland, Oosterse meubelen aan. Prachtige kleurrijke Chinese kasten en meubelen. De Chinese bruidskast maar ook de andere kasten worden al lang niet meer alleen gemaakt in alleen het traditionele rood, wit en zwart. Ook kleuren als azuur, groen, blauw en zelfs oranje zijn in ons magazijn aanwezig.

Ibiza style

Ook de Ibiza meubelen, de nieuwe trend van dit moment, zijn ruim vertegenwoordigd. Indiase spijlenkasten, boekenkasten en de opvallende oude deur dressoirs passen perfect in de Ibiza style. De oude Indiase deuren vormen de basis van een nieuw gemaakte kast. Deze mooie houten grove deuren hebben karakter. Deze eenmalige kasten staan allemaal klaar om voor hele scherpe prijs bij u thuis te belanden. U kunt alle prijzen gerust vergelijken op internet want wij zijn twee dagen bezig geweest om alles te bekijken wat wordt aangeboden we durven echt te zeggen dat we 30% en soms wel 50% onder de prijs van de concurrent zitten 

Ibiza meubelen Happy Home magazijnverkoop

Industrieel

En alsof dat nog niet genoeg zijn er ook heel veel Industriële meubelen. Kasten, tafels, tv-meubelen alles voor een Industriële inrichting is aanwezig. Industriële vintage meubelen en 3 complete woonkamers vormen de basis maar ook heel veel éénmalige exemplaren.

 Industriele meubelen magazijnverkoop

Geen levertijden, snel bezorgd

Uiteraard is alles direct mee te nemen maar ook bezorging is mogelijk. Afleveren kan zelfs heel snel want alles wat op woensdag, donderdag of vrijdag is gekocht en in de regio geleverd moet worden kan op zaterdag al bezorgd worden. Wil u het liever later ontvangen of halen? Dan kunnen wij uw aankopen voor u opslaan u dient dan wel 50% aan te betalen.

Uw aankopen kunnen uitsluitend contant afgerekend worden. Pinautomaten zijn redelijk dicht in de buurt van ons magazijn en wij bieden de mogelijkheid om te betalen met electronic banking.

 De Mega Meubel Magazijnverkoop start op donderdag 25 oktober en eindigt op zondag de 28ste. Dit prijzenfestijn is echt maar 1x per jaar dus dit mag u niet missen  

Online bestellen magazijnverkoop happy home

Op showroommodellen en opruimingsgoederen wordt geen garantie verstrekt. U dient voor het meenemen alles zelf te inspecteren !

Alle aanbiedingen zijn uitsluitend geldig gedurende de looptijd van de Magazijnverkoop, en zolang de voorraad strekt. Onze voorraad is heel groot maar niet onuitputtelijk. Van sommige artikelen zijn slechts enkele stuks beschikbaar.

Wilt u onze magazijnverkoop niet wil missen, schrijf u dan in bij onze mailinglist. U ontvangt dan ieder jaar een persoonlijke uitnodiging voor dit evenement.

Magazijnverkoop eetkamerstoelen happy home