fbpx

Lovely Autumn

 In Uncategorized

De herfst is een seizoen waarin we veel tijd spenderen in ons huis. Het is vroeger donker, de kachel of openhaard staat aan en de kaarsjes branden. Hou de kou buiten en haal het mooie van de herfst naar binnen en verwarm je interieur met de kleuren van de ondergaande zon en gebruik het prachtige kleurenpallet die de bladeren achter laten op de straten. Koel waar nodig af met krijt en kiezel tinten.

Dit seizoen zien we veel zachte kleuren gecombineerd met vergrijsde natureltinten en/of warme aardse kleuren waaronder “burned orange” maar ook verschillende tinten blauwgrijs. Natuurlijk kan je het ook deze keer weer groots aanpakken en een wand schilderen om dit jaargetij naar binnen halen maar met een heerlijk vloerkleed en de juiste accessoires kom je ook heel ver. Vul vazen en potten met hetgeen je nu vind in de natuur (eikeltjes, kastanjers) of plaats een grote schaal op tafel met deze ingrediënten eventueel aangevuld met pompoenen.

Hoe je het ook gaat aanpakken begin bij het begin: opruimen. Heeft met het mooie weer de nadruk op buiten gelegen en kreeg de tuin de volle aandacht. Nu is de woonkamer weer aan de beurt. Door deze ruimte eens goed aan te pakken door alleen maar op te ruimen creëer je rust. Pak de decoratie met zomerse kleuren in voor volgend jaar en kijk eens kritisch naar de meubelen die er staan. Vaak is een kleine opknap beurt voldoende om ze weer klaar te maken voor het intensievere gebruik nu we weer meer binnen zijn. Massief houten meubelen kan je makkelijk opschuren en met een beits of (kleur) olie een nieuw leven geven. Vervang de meubelen die echt niet meer kunnen en laat de herfst langzaam over gaan in de winter want daar ben je dan klaar voor.

Happy-at-Home-Lovely-autumn

Aanbevolen berichten

Laat een reactie achter

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.