fbpx

De ruit regeert !!

 In Uncategorized

We willen er nog niet aan maar de winter staat voor de deur. Volgens het perscentrum wonen vieren we deze winter de tartan! Ik geef toe, die moest ik eerst even Googlen maar een tartan is een geruite, wollen stof, waar de Schotse kilt van wordt gemaakt.

Dus de ruit komt terug maar gelukkig wel op een manier die helemaal past in deze tijd, niet traditioneel maar fris en tegendraads. Met een beige/bruine basis en accenten in fuchsia, lila, zonnebloemgeel, terra en rood maken we er een kleurrijk feestje van. Klassiek textiel met een twist. Voor een speels en kleurrijk geheel combineer je verschillende tartans met diverse fris getinte (tafel)kleden, plaids en kussens.

In ieder interieur kan je met een eigenwijze ruit een leuke sfeer creëren. Begin eens met een geruite plaid gecombineerd met kussentjes in de kleuren uit deze warme deken. Beige, bruin en grijs in de basis maar met frisse accenten en minder voor de hand liggende kleurcombinaties: fuchsia met rood, lila en terra, zonnebloemgeel met grasgroen en hemelsblauw zorgen voor een speels resultaat.

Zelf lijkt het me heel leuk deze stoffen te gebruiken in een modern interieur omdat men dat daar niet verwacht. Een heerlijke ouderwetse print in de felle kleuren van nu tussen de strakke vormen en een speelse inrichting is geboren. Maar ook de landelijke stijl die bij veel huishoudens te vinden is leent zich perfect voor de Tartan trend. Hier zou ik een beetje weg gaan van de felle tinten maar meer richting de pastels, maar dan wel weer in de eerder genoemde verrassende combinaties. Het is bijna logisch dat dit past in het klassieke interieur. Hier zou een oorfauteuil geheel bekleed met tartan stof warmte en karakter brengen.

Welke stijl jij ook heb, de Tartan trend past. Laat jouw ruimte dansen van trots met zo veel dynamische dessins van verschillende Schotse ruiten.

??????????????????

Aanbevolen berichten

Laat een reactie achter

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.