fbpx

De perfecte kerstboom

 In Uncategorized

Ook dit jaar heeft Anita geregeld columns geschreven voor de Goed Wonen van het Haarlems Dagblad. Hieronder vind u haar laatste column van 2013:

De kerst staat voor de deur. Laat binnen, letterlijk en figuurlijk! Deze feestdagen zijn dé gelegenheid om eens flink uit te pakken in het interieur. Maar wat doen we dit jaar met de boom?

Wil je een romantische boom dan kan je niet om de pasteltinten heen. Lieflijk roze, lichtblauw en mintgroen zijn de trendkleuren. Je kunt ze combineren of je boom in één vaste kleur houden. Al die pasteltinten zorgen voor een onvergetelijke romantische kerst. Maar ook zelfgemaakte decoratie past hierbij. Wat dacht je van koekjes of gehaakte vormen die je ophangt aan de takken van je boom.

Of ga je dit jaar liever voor “over the top”? Volgens het perscentrum wonen kan je dan niet om de trend Bizarre Bazaar heen. Discoballen, felgekleurde decoratie en glitters zijn niet weg te denken uit deze kerstboom. Het wordt kleurrijk en extravagant. Maar ook hun trend “Russische Rijkheid” valt hieronder. De Russische sfeer brengt wit, goud en bont met zich mee. Veel luxe, bronzen en gouden ballen. Bij deze trend hoort een witte kerstboom met luxe afgewerkte decoratie. Er mag best wat glitter voorkomen in de boom.

Ik vind het een heerlijke tijd. Lekker thuis met het sfeervolle licht van de kerstboom en de vele waxinelichtjes overal verspreid zorgt er voor dat je de deur niet meer uit wil. Lekker overdrijven met decoreren en heerlijk eten. Naast de kerstboom staat bij ons altijd de eettafel centraal. De plek waar al je gasten samenkomen en genieten van een heerlijk kerstdiner. Mooie tafellopers, servetten, wijnglazen en servies vormen de basis van een feestelijk gedekte tafel. Maak de kersttafel vervolgens af met grote kandelaars, veel kaarsen en kerstballen die als extra decoratie kunnen dienen.

Ik wens u hele fijne kerstdagen, veel warmte en gezelligheid rond de kerstboom met de mensen die er toe doen.

Kerst-interieurtips-2013

Recent Posts

Laat een reactie achter

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.