fbpx

De perfecte boom

 In Interieurstyling, Wooninspiratie

De kerst staat voor de deur. Laat binnen, letterlijk en figuurlijk! Deze feestdagen zijn dé gelegenheid om eens flink uit te pakken in het interieur. Breng al het warms van de winter in huis want buiten is het koud, dus binnen maken we het gezellig en knus. Laten we beginnen met de boom.

Wil je een romantische boom dan kan je ook dit jaar niet om de pasteltinten heen. Deze pasteltinten zorgen voor een onvergetelijke romantische kerst. Erg leuk om dit te combineren met zelfgemaakte decoratie. Wat dacht je van koekjes of gehaakte vormen die je ophangt aan de takken van je boom.

Wil je deze look iets stoerder maken combineer deze tinten dan met spijkerbroekenblauw, één van de trendkleuren voor kerst 2015. Je kunt deze stoere kleur ook combineren met bruin, wit en natuurlijke materialen voor een winters sfeertje. Aanbevolen materialen zijn hout, dennenappels, bont en wol.

Of ga je liever voor Scandinavisch zwart en wit ? In de styling van woonkamers is dit al niet meer weg te denken en het is heel erg leuk dit nu ook terug te gaan zien in de vele kerstbomen. Combineer wit en zwart met grijs, koper (dé trendkleur van vorig jaar). Qua materialen passen naast hout ook papier en marmertinten in de boom. Vergeet niet de geometrische elementen zoals bijvoorbeeld zwart-witte papieren kerstdecoratie.

Ik vind het een heerlijke tijd. Lekker thuis met het sfeervolle licht van de kerstboom en de vele waxinelichtjes overal verspreid zorgt er voor dat je de deur niet meer uit wil. Lekker overdrijven met decoreren en heerlijk eten. Naast de kerstboom staat bij ons altijd de eettafel centraal. De plek waar al je gasten samenkomen en genieten van een heerlijk kerstdiner.

Kerst-2015-column-december

Ik wens jullie hele fijne feestdagen, veel warmte en gezelligheid rond de kerstboom van je dromen. Hulp nodig om de juiste sfeer in huis te creëren of nog op zoek naar dat ene mooie kerstcadeau ? Kom langs of stel je vraag:  [contact-form to=’anita@happy-at-home.nl’ subject=’Kerstmis 2015′][contact-field label=’Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Comment’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form] .

Aanbevolen berichten

Laat een reactie achter

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.