• Home
  • Collectie
  • Acacia meubels

Acacia meubels

Je kunt er bijna niet meer omheen: meubelen van acacia hout. De meeste meubelen van tegenwoordig zijn hiervan gemaakt en in de mooiste kleuren en afwerkingen. Je zou bijna kunnen zeggen dat acacia het nieuwe teak is maar dan beter. Want een van de grote voordelen van acacia is dat het niet werkt dus u niet bang hoeft te zijn dat het hout gaat scheuren.

Ook bij ons in de winkel hebben wij verschillende complete woonkamers staan om van uw huis een echt thuis te maken. Uit de Happy at Home collecties valt direct de serie landelijke meubelen Deaumain op. Met de bovenbladen in de keur pampas grey gecombineerd met wit. Deze meubelen hebben een levertijd van gemiddeld 6-8 weken. Uit voorraad leverbaar zijn de modellen uit de meubellijn Dover. Hetzelfde wit als de Deaumain serie maar dan met een eiken bovenblad. Deze acaciahout meubelen zijn te zien in onze winkel op de woonboulevard Cruquius en meestal uit voorraad leverbaar.

Deaumain-meubelen Deaumain-meubels

Ook in de landelijke stijl is de Blanche collectie. Deze landelijke meubelen zijn ook uit voorraad leverbaar. Deze witte meubelen met een bovenblad in de kleur truffel hebben keerbare lades. U kunt dus zelf kiezen of u de witte of truffel kleur wilt tonen en kunt hiermee de uitstraling van het meubel op iedere gewenst moment wijzigen. Dit systeem, omkeerbare laden, vind u ook terug in het meer klassieke programmaBandonAcacia houten meubels in de kleur wagon grey. Ook deze meubelen komen uit de Happy @ Home collectie en biedt keuze uit 16 modellen.

acacia-kast-dressoir-bandon

Het acaciahout leent zich ook heel goed voor moderne meubelen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de complete woonkamers Takimo en Napoli. De Takimo meubelen uit de Happy at Home collectie zijn met de hand bewerkt zodat er een doorleeft effect is ontstaan. Hierdoor is ieder meubel uniek. Takimo meubels zijn uitgevoerd in de kleur weathered grey. De Napoli meubelen zijn ook van Happy @ Home en hebben een diepe wengé kleur (carbon). Sommige artikelen hebben glazen deuren in een taupe/grijze tint. Beide programma's hebben een gemiddelde levertijd van 6-8 weken.

Zoekt u een acacia eettafel op maat ?

Naast de ruime keuze acacia eettafels die bij de verschillende complete woonkamers worden aangeboden bieden wij ook acacia eettafels op maat aan. U kunt kiezen uit 4 verschillende poten waaronder één van RVS, een taps toelopende poot en de bekende blokpoot in 2 verschillende diktes (12 of 9 cm). Daarnaast is er keuze uit 8 kleuren en kunt u ook nog kiezen of u deze tafel wenst met of zonder uitschuifsysteem. In 3 stappen uw massief acacia houten eetkamertafelsamenstellen in de kleuren carbon, sierra brown, lava, pampas grey, wagon grey, weathered grey, old java grey en truffel. Leverbaar vanaf € 399,- met een gemiddelde levertijd van 12 weken.

Online bestellen: Uitschuiftafel     Vaste tafel    Bartafel      uitschuifbare bartafel    salontafel

acacia-tafel-op-maat

 Acaciahout onderhoud

De acacia houten meubelen bij Happy Home zijn een feest voor uw interieur en deze wil je natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Kies daarom voor het juiste onderhoud en gebruik de producten van de firma Oranje. Deze producten bieden wij aan in onze winkel maar ze zijn ook te bestellen via onze website. Omdat iedere complete woonkamer anders is afgewerkt wordt er een onderhoudsadvies meegeleverd maar u kunt hier over natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. 

Auteur: Anita Happy