fbpx

Binnen kijken

 In Uncategorized

Een vaak gestelde vraag door mijn opdrachtgevers is: “hoe ziet het er dan bij jou uit ?”. En dan begin ik enthousiast te vertellen maar mijn portfolio geeft daarover weinig prijs. Terwijl ook hier met heel veel liefde en aandacht aan is gewerkt. Misschien moet ik hier verandering in brengen.

Werken aan mijn projecten doe ik op de zaak maar ook heel veel thuis. Daarom hier een impressie van mijn werkplekken. Op beide lokatie’s heb ik gekozen voor een warme sfeer en ik kan zeggen dat menig goed idee daar geboren is.

[slideshow]

Het behang gebruikt in het kantoor is van Studio Ditte en de meubelen zijn een combinatie van teakhout uit Indonesië en pine uit China. Deze modellen zijn ook terug te vinden in onze showroom op de woonboulevard Cruquius. De kleuren uit het behang zijn weer gebruikt in de verf.

Mijn werkruimte thuis is pas geleden onder handen genomen. Op de foto ziet het er nog een beetje kaal uit maar ondertussen hangt er een prikbord boven/naast het bureau en brandt er gezellige verlichting. Het is een heerlijke plek om te werken en de eindfoto’s volgen. De combinatie van zit- en werkruimte is een ware luxe. De kleuren op de muur zijn VT Wonen Garen en Histor Leem. Het witte rek komt uit de VT Wonen collectie en de rest van het meubilair komt ook weer bij Happy Home vandaan.

Aanbevolen berichten

Laat een reactie achter

Neem contact op

We zijn er nu niet. U kunt ons een e-mail sturen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.